Trivsel og præstation gennem effektiv læring

Erhvervspsykolog

Olu Robbin-Coker

Alle organisationer, store som små, løber før eller siden ind i udfordringer eller problemstillinger, hvor der er brug for hjælp udefra. De fleste af os kender til det uanset, om vi er ledere, mellemledere eller medarbejdere. Der findes næsten altid en god løsning. Min passion er netop at finde de rigtige og gode løsninger på såvel private som offentlige arbejdspladser gennem effektive læringsprocesser. Trivsel og høj præstation er hinandens forudsætninger, mener jeg, og det afspejler sig i alt mit arbejde, hvad enten vi taler om personlige udviklingssamtaler, psykisk arbejdsmiljø eller udviklingsprocesser i organisationer.

Mit navn er Olu Robbin-Coker. Jeg er autoriseret erhvervspsykolog – cand.psych.aut. med base i Holstebro og har mere end 20 års erfaring som konsulent og leder. Utallige danske arbejdspladser har bedt om min hjælp på en lang række områder. Jeg er desuden en hyppigt benyttet foredragsholder indenfor mine kompetenceområder.

Hvis du scroller lidt ned, finder du 13 typiske udfordringer. Passer nogle af dem på din situation eller din arbejdsplads? Klik på udfordringen. Jeg kan hjælpe dig. Jeg har også nogle højaktuelle løsningsforslag i form af workshops, udviklingsforløb og kurser, jeg skræddersyr til din arbejdsplads. Måske vi ses en dag.

Dét hjælper jeg dig med

Personlige samtaler

Jeg kan coache dig til bedre trivsel og præstation.

Team coaching og supervision

Supervision og gruppecoaching forbedrer medarbejdernes effektivitet, arbejdsglæde og motivation.

Udvikling & kompetence

Som konsulent bidrager jeg med at igangsætte og følge de processer, der for eksempel medfører forandringer i organisationen.

Workshop eller kursus

Højt stressrelateret sygefravær er ofte en direkte konsekvens af manglen på kolleger. Trivselstrekanter tackler sygefraværet effektivt. Lær hvordan.

Udviklingsforløb

Resilient ledelse er løsningen, hvis I vil have produktivitet og trivsel til at gå op i en højere enhed. I får selvfølgelig teori, men mest af alt kommer forløbet til at handle om egne udfordringer.

Referencer

Olu holdt et oplæg for 50 medarbejdere med humor og stor indsigt i både arbejdslivets og privatlivets potentialer og udfordringer.

Læs mere

Carsten Linde Sørensen

Skoleleder, Den Kristne Friskole i Holstebro

Olu er meget vidende, nærværende og humoristisk – såvel når han holder oplæg for 30 som for en fuld sal med 250 personer.

Læs mere

Lotte Holck Jensen

HR-Udviklingskonsulent i HR & Kommunikation Ringkøbing-Skjern Kommune

Olu har i vores samarbejde altid repræsenteret høj faglig kvalitet og reflektion med både gennemslagskraft, tydelig og nysgerrig kommunikation og ikke mindst ordentlighed.

Læs mere

Maria Lund Madsen

Center Leder - Lemvig Kommune

Olu Robbin-Coker har været keynote speaker på den internationale dag, der afvikles for alle VIA uddannelsernes førsteårsstuderende.

Læs mere

Anne Lise Voss

Uddannelsesleder. VIA Ergoterapeutuddannelsen - Campus Holstebro

Han er en kompetent formidler, der leverer fagligt relevant stof, krydret med humor og egne erfaringer.

Læs mere

Alice Fredsgaard Thams

Lektor, Cand.Psych., International vejleder VIA Socialrådgiveruddannelsen - Campus Holstebro

Olu var en meget spændende og god oplægsholder ikke mindst fordi, han meget præcist kunne pege på, hvad vi havde brug for i vores team for at få et bedre samarbejde.

Læs mere

Tiaheswery Thiaharaja

Koordinator hos Holstebro Bydelsmødre

Som person er han empatisk, humoristisk, tillidsvækkende. Det medfører både den faglige selvtillid hos den enkelte samt selvindsigt. Samlet set fremmer det personalets trivsel.

Læs mere

Line Rasmussen

Arbejdsmiljørepræsentant – Thisted Kommune

KONTAKTOPLYSNINGER

Nupark 51, 7500, Holstebro