MBTI

hvis du vil kende dig selv og dine kolleger
MBTI er et af de kendte værktøjer til at lave personprofiler med. Det indgår også i værktøjskassen hos Robco Consulting. Det kan i varianter bruges på den enkelte, på teams og på lederteams.
Alt sammen handler det om, at vi hver især får øget selvindsigt samtidig med, at vi også lærer om vores kollegers præferencer i givne spørgsmål og situationer. Vi er nemlig alle forskellige i vores opfattelse af dette eller hint og, hvordan vi trives i de forskellige situationer.
Hvis vi i en organisation får en større indsigt i hinandens personprofiler, siger alle erfaringer, at vi kan optimere beslutningsprocesserne, kommunikationen, læringen, ledelsen og stresshåndteringen.
Hos Robco Consulting arbejder jeg også med MBTI-varianten JBTA og det specielle værktøj EQi 2.0, der måler den følelsesmæssige intelligens.

Test og rapporter

Der er flere muligheder for at blive klogere på personprofiler. Robco Consulting, der er certificeret i værktøjerne, har en hel palet af tilbud:

Z
Test og rapport på individ niveau.
Z
Test og rapport på team niveau.
Z
Test og rapport i lederteams.
I alle tilfælde kan vi tilknyttes det videre arbejde med at få omsat den nye viden fra personprofilerne til praktisk handling i organisationen.
Jeg arrangerer desuden workshops på nøjagtig de samme områder. Der er blandt andet mulighed for at lave en 4 timers Team Diamant workshop, som fokuserer på de særlige roller hver profil kan spille i en team-kontekst.

Mere om personprofilerne (der kan leveres på enten dansk eller engelsk):

Jungs baseret type analyse (JBTA)

Emotional Quotient – Inventory 2.0 (EQi 2.0)

Kontakt mig, så vi sammen kan finde den optimale løsning der passer til jeres behov.

Lad os tage en snak om jeres ønsker og behov.

Jeg er klar til at svare på spørgsmål:

KONTAKTOPLYSNINGER

Nupark 51, 7500, Holstebro